Apărăm grupa de P3 a școlii Torrent d’en Melis.

Platforma de Apărare a Școlii Publice Guinardó s-a întâlnit marți, 4 iunie, cu Rosa Artigal, directora Acțiunii Educaționale  a Consorțiului Educațional din Barcelona. Nu am obținut nici un rezultat favorabil. Nu deschid grupa de  P3, nu acceptă în nici un fel să reducă numărul de elevi la clasă.

Vom pierde un post și jumătate din profesori. Închiderea liniei daunează serios familiilor din cartier care au ales școala în a doua, a treia, a patra sau a cincea opțiune. Familii care au gemeni și familii care vor sosi la Guinardó în următorii ani și care au frați de vârstă școlară. Afectează toată școala!

Mii de oameni au semnat Manifestul pentru a evita devalorizarea și închiderea ofensivă a unui grup de P3 la una dintre școlile publice din vecinătate cu o mare varietate culturală și socială ,  bune referențe și rezultate.

Cu primele 2514 de semnături, Plataforma pentru apărarea grupei de P3 a școlii Torrent d’en Melis  a solicitat un interviu cu Managerul Consorțiului, Mercè Massa, pentru a corecta această eroare gravă. În opinia noastră, estimările consorțiului sunt rezultatul unei lipsei de sensibilitate  socială, al relațiilor ascunse cu școala concertadă și desconsiderarea mamelor și copiilor care nu își pot permite o educație privată și elitistă.

Nu suntem singuri.  În tot orașul, numeroase grupuri de mame și tați sunt organizate pentru a opri distrugerea școlilor publice. Suntem dedicați viitorului școlii și redobândirii drepturilor noastre.

REDUCEȚI NUMĂRUL DE ELEVI LA CLASĂ!!!

 ÎNCHIDEȚI ȘCOALA CONCERTADĂ!!!

PLATAFORMA DE APĂRARE A ȘCOLII PUBLICE GUINARDÓ 2019

https://proutancamentsdep3publiques.home.blog/

defensem.p3torrent@gmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s